Vi stöttar din verksamhet

“Vi utvecklar ditt nya affärssystem för att möta dina framtida utmaningar. Hos oss bedriver du din verksamhet på dina villkor.”
Denny Soulaka
Teoricentralen Sverige AB

Bokningssystem

Aldrig har du kunnat arbeta så effektivt som nu. Vi har tagit fram ett bokningssystem efter trafikskolebranschens önskemål. Och det kommer inte sluta utvecklas där. Har du feedback så lyssnar vi.

Boka in en elev med ett knapptryck.

Sista minuten bokningar tillgängliga för dina elever.

Optimera din tid och fokusera på servicen för eleven.

Teoriutbildning

Vi vågar säga att vår utbildning är Sverige bästa. Framtagen av meriterade trafiklärare och granskad av trafikskolor runt om i Sverige. Utöver det så har vi  kontinuerliga dialoger med Trafikverket för att förbättra materialet.

Varumärkesanpassning

Det stämmer! Vi tar detta till nästa nivå och vill att du som trafikskola ska kunna bygga upp ditt varumärke för morgondagens körkortstagare. Hänvisa dina elever till din egen hemsida.

Rapporter

Aldrig har det varit så enkelt att hämta hem relevanta rapporter baserat på ditt urval. Få fram SIE filen automatiskt utan någon manuell hantering.

Skicka rapporter direkt till din bokföringsprogam.

Slipp manuell kassa avstämning.

Följ din verksamhet i realtid.

Vad säger våra användare?

“Att kunna sälja teorimaterial direkt till kund är en självklarhet för oss och det kan vi fortsätta göra med Teoricentralen."
Maria Selling
Stenstans Trafikskola
“Det finns inget annat alternativ som uppfyller våra krav samt att priset är konkurrenskraftigt!"
Anders Persson
Ottossons Trafikskola
“Framtiden ser väldigt ljus ut. Ett otroligt bra gäng som utvecklar och gör det efter våra önskemål."
Christian Kaumi
CK Trafikskola
“Våra elever älskar vårt nya utbildningsmaterial. Super nöjd med supporten från Teoricentralen"
Hevy Kamal
Hevs Trafikskola
“Teoricentralen delar vår ambition att ligga i framkant och vi vill vara med på tåget och utveckla oss för framtiden."
Johan Krekola
Krekolas Trafikskola

Vanliga frågor

Hur fungerar en migrering?

Vi hjälper dig att exportera ut den data du behöver från ditt existerande affärssystem och migrerar in det till ditt nya affärssystem. Smidigt och kostnadsfritt!

Kan eleven boka in en körlektion själv?

Eleverna kan logga in på plattformen (Teoricentralen.se) och se tillgängliga lektionstider, samt boka lektioner enligt deras schema. Detta underlättar din planering och eliminerar dubbelbokningar. Självklart bestämmer du om eleven får eller inte får boka körlektioner på egen hand.

Elevbokningen är enkel att använda och tillgänglig dygnet runt, vilket gör det möjligt för eleverna att boka sina körlektioner när det passar dem bäst. Detta ger en smidigare och mer flexibel process för bokning av körlektioner.

Vad menas med varumärksanpassning?

Vi ger dig friheten och möjligheten att äga din elev hela vägen även inuti utbildningsmaterialet. Vi erbjuder alla våra nya partner en gratis domän. (Gäller de 100 första trafikskolor).

Se exempel - elev.ottossons.nu

Schemaläggning & bokning?

Vår schemaläggningsfunktion för trafikskolor gör det enkelt att hantera bokningar och bokade körlektioner. Trafikskolor kan logga in via dator eller mobilen och få en översikt över schemat, samt se vilka körlektioner som är bokade och när de ska äga rum. Detta sparar tid och minskar risken för dubbelbokningar.

Hur hanterar jag min e-handel?

Aldrig har det varit så enkelt att publicera produkter på din egen e-handel. Du administrerar din e-handel direkt i systemet enkelt och utan någon tidigare erfarenhet av teknik. Vi stödjer även de populäraste betalmetoderna för att dina kunder ska konvertera.

Självklart hjälper vi till att sätta upp din e-handel helt kostnadsfritt.

Får man sälja teorimaterial?

Ja! Hos oss på Teoricentralen säljer du teorimaterial direkt till eleven. Eleven kan bara köpa vårt utbildningsmaterial hos våra anslutna partner. Riktpris för vår utbildning ligger på 1995 kr.

Läs mer från dina branschkollegor

Stenstans
Trafikskola

Att kunna sälja teorimaterial direkt till kund är en självklarhet för oss och det kan vi fortsätta göra med Teoricentralen. Vi ser fram emot framtiden.

Läs mer
Ottossons Trafikskola

Vi har börjat lägga in elever i Teoricentralen och det fungerar kanon. Vi är super nöjda med allt och våra elever älskar sitt nya material.

Läs mer
Krekolas
Trafikskola

Vi är mycket nöjda med Teoricentralens flexibilitet och anpassningsbarhet. De har kunnat anpassa systemet efter våra specifika behov.

Kommer snart
Boka demo

Sätt igång idag.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
“Vi utvecklar framtidens affärssystem med Sveriges bästa utbildningsmaterial. För dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå”
Denny Soulaka
Teoricentralen Sverige AB