Nytt affärssystem hos

Stenstans

"Vi vill kunna erbjuda kunden en helhetslösning, där vi hjälper dem från start till mål. Att kunna sälja teorimaterial direkt till kund är en självklarhet för oss och det kan vi fortsätta göra med Teoricentralen."

Hur kom du in i trafikskolebranschen?

Jag tog mitt körkort på Stenstans Trafikskola när jag var 19 år, och blev efter det erbjuden jobb hos dem. Idag äger jag trafikskolan tillsammans med Kicki Forsmark, det var också med henne jag tog mina körlektioner. Det är en spännande bransch med hög utvecklingspotential!

Enligt dig, hur utmärker sig er trafikskola jämfört med andra?

Svårt att svara på men vi vill vara en modern, miljömedveten trafikskola med god service. Vi vill kunna ge det till både våra kunder och våra medarbetare. Vi jobbar ständigt med utveckling av nya arbetsmetoder, pedagogik, ny teknik & effektivisering. Nästa vecka till exempel, startar vi upp vår andra simulator. Den kommer köras av både moped, mopedbilsförare & bilelever. Spännande!

Det finns ett par alternativa affärssystem för trafikskolor där ute, varför valde ni Teoricentralen?

Vi är en stor skola med 16 medarbetare, vi utbildar på flera behörigheter och på olika platser. Med det sagt, ställer vi höga krav och förväntningar på ett affärssystem. Vi vill ha ett smidigt och modernt system, som ökar servicen och minimera fel. Det ska vara lätt jobbat och ”göra jobbet åt oss”. Receptionen ska kunna fokusera på att ge god service och inte lösa buggar och systemfel.

Hur ser du på fortsättningen med Teoricentralen?

Vi vill kunna erbjuda kunden en helhetslösning, där vi hjälper dem från start till mål. Att kunna sälja teorimaterial direkt till kund är en självklarhet för oss och det kan vi fortsätta göra med Teoricentralen. Teoricentralen vill dessutom bygga sitt system tillsammans med oss trafikskolor, efter våra arbetssätt, krav och önskemål. Det här kan bara bli en succé!

Vill du också vara en del av resan med Teoricentralen?

Inga problem, bara möjligheter. Vi stöttar dig hela vägen och ser till att du kommer igång på ett smidigt sätt. Vår dedikerade support är tillgänglig för dig hela tiden och vi står redo att hjälpa dig med allt du behöver.
Säg hej till en smidig process! Dina nuvarande elever migreras in i Teoricentralen helt kostnadsfritt. Klicka här för att boka demo.

Boka demo

Ta din verksamhet till nästa nivå med Teoricentralen.

Gör som dina branschkollegor och välj Teoricentralen som ditt nya affärssystem. Anpassad för den svenska trafikskolan och utvecklad tillsammans med Sveriges trafikskolor.