Nytt affärssystem hos

Teoricentralen

Teoricentralen är ditt nya affärssystem för trafikskolor med tillhörande utbildningsmaterial för de populäraste behörigheterna. Ett affärssystem utvecklad för trafikskolor av trafikskolor.

Teoricentralen

Teoricentralen är ett utbildningsföretag som grundades 2016 med målet att göra körkortsteorin enklare och roligare att studera för den privata marknaden. Vi har en stark vision om att förbättra trafiksäkerheten genom att ge eleverna en bättre förståelse för trafikregler och trafiksäkerhet.

Vi har utvecklat en plattform för digital körkortsteori som har blivit mycket populär bland privatpersoner som vill ta körkort. Plattformen är intuitiv och lättanvänd, och har en interaktiv design som hjälper eleverna att förstå och komma ihåg trafikreglerna på ett bättre sätt.

Under slutet av 2022 beslutade vi oss för att ändra vår strategi och fokusera på trafikskolor istället. Vi vill hjälpa trafikskolor att erbjuda sina elever den bästa möjliga utbildningen genom att ge dem tillgång till våra digitala resurser och vår expertis inom körkortsteori. Vi tror att denna förändring kommer att göra det möjligt för oss att bidra ännu mer till att förbättra trafiksäkerheten på våra vägar.

Fokus på trafikskolor

Teoricentralen har påbörjat utvecklingen av ett nytt affärssystem i samarbete med trafikskolor. Syftet med systemet är att hjälpa trafikskolor att förbättra sina arbetsprocesser, öka sin lönsamhet och förbättra elevernas utbildningsupplevelse.

Det nya affärssystemet kommer att inkludera funktioner som möjliggör bokning av lektioner och kurser, hantering av elevinformation, betalningshantering, fakturering och rapportering. Systemet kommer också att integrera vår digitala körkortsteori och andra utbildningsresurser för att erbjuda en mer heltäckande utbildning för eleverna.

Vi vet att det nya affärssystemet kommer att vara till stor hjälp för trafikskolorna eftersom det kommer att förbättra deras arbetsprocesser och minska deras administrativa börda, vilket i sin tur kan öka deras lönsamhet. För eleverna kommer systemet att erbjuda en smidigare och mer modern utbildningsupplevelse som förhoppningsvis kommer att öka deras intresse för att ta körkort och göra dem mer engagerade i sin utbildning.

Vi är väldigt entusiastiska över att vara involverade i utvecklingen av detta nya affärssystem tillsammans med trafikskolorna. Vi tror att det kommer att bli en game-changer för branschen och hjälpa oss att uppnå vårt mål att förbättra trafiksäkerheten på våra vägar.

Vårt mål

Teoricentralens främsta mål är att modernisera trafikskolebranschen genom att erbjuda innovativa och moderna utbildningsverktyg och tjänster som kan hjälpa trafikskolor att förbättra sina arbetsprocesser, öka sin lönsamhet och ge eleverna en bättre utbildningsupplevelse. Genom att stödja trafikskolorna på detta sätt hoppas vi att fler människor väljer att ta sitt körkort på trafikskolorna och därmed bidra till att öka trafiksäkerheten på våra vägar.

Du kan pedagogiken och vi kan IT

Vi kan pedagogiken men du som driver en trafikskola kan den bäst. Tillskillnad från andra affärssystem så jobbar vi annorlunda, vi utvecklar inte något som vi tror du kommer använda utan utvecklar bara det du vill använda.
Teoricentralens nya affärssystem är framtagen av riktiga experter med livslång branscherfarenhet, vilka är dessa experter kan man fråga sig? Det är du som bedriver din verksamhet, vi lyssnar på behovet och tar fram den bästa lösningen för att hantera ditt problem. Hos oss på Teoricentralen lyssnar våra utvecklar på dig som har ett problem.

Detta får du som kund hos oss på Teoricentalen
  • Ett komplett affärssystem för din verksamhet.
  • De populäraste behörigheterna för utbildning med över 3 000 körkortsfrågor.
  • E-handel och kassalösning som möter framtidens behov.
  • Varumärkesanpassning via egen domän.
  • Nyckeltal som hjälper dig att förstå din verksamhet korrekt.
  • Fortsatt möjlighet till att sälja teori utan några konstigheter.

Utöver ovanstående punkter får du en heldel andra funktioner som gör din dag enklare och effektivare. Boka in en demo så visar vi dig hur enkelt vårt nya affärssystem verkligen är du kommer igång på nolltid! Vi ser till att hjälpa dig hela vägen med migrering från ditt gamla system.

Boka demo

Ta din verksamhet till nästa nivå med Teoricentralen.

Gör som dina branschkollegor och välj Teoricentralen som ditt nya affärssystem. Anpassad för den svenska trafikskolan och utvecklad tillsammans med Sveriges trafikskolor.